Otse Optiek blijft in Lunteren!Lees bericht

Trouwringen

  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Trouwringen; met zorg uitgekozen bij Otse Trouwringen

In alle rust samen met uw aanstaande de trouwringen uitzoeken voor jullie huwelijk in een trouwringstudio, die exclusief voor jullie is gereserveerd. Dat klinkt als een droom, maar bij Otse Trouwringen in Lunteren is het mogelijk.

Het moment waarop u als bruidspaar de ringen om elkaars vinger schuift, is één van de hoogtepunten op uw trouwdag en een prachtig symbool voor de liefde. Een trouwring draagt u voor de rest van uw leven en u wilt dan ook de perfecte ring. Hoe maakt u de juiste keuze?

Bij ons is alles mogelijk. We begrijpen dat u behoefte heeft aan rust en privacy. Als aanstaand bruidspaar wilt u graag rustig trouwringen bekijken, zonder dat er wellicht een bekende meekijkt en luistert.

In onze unieke studio kunt u alle ringen en materialen zien, voelen en ervaren en krijgt u uitleg over alle mogelijkheden. Doordat u de studio op dat moment exclusief voor uzelf heeft, voelt u u toch meer op uw gemak om uw wensen en budget te uiten. Wij van Otse Trouwringen maken ruim de tijd voor dit adviesgesprek. We reserveren hiervoor twee uur om rustig alle opties onder de loep te nemen.

Naast de ruime collectie van trouwringen, die u kunt bekijken en passen, beschikt Otse Trouwringen over de nieuwste technieken om ringen te ontwerpen. Ook kunt u een trouwring aanpassen door te kiezen voor een breder of smaller formaat, profiel, voor een luxere versie met diamant of juist voor een meer eenvoudige uitvoering. Wij tonen de materiale ter plekke en laten op het beeldscherm gelijk het beoogde eindresultaat zien.

Om u als aanstaand bruidspaar alles te kunnen bieden werken wij nauw samen met Nederlandse producenten, waarmee wij wekelijks overleg hebben. Door het zeer ruime assortiment, de eindeloze mogelijkheden én de privacy van de exclusieve trouwringstudio, komen mensen van heinde en ver naar Otse Trouwringen.